Prijs Loodgieter Per Uur België

99 via only en sons geleverd met factuur 34. 99 maar op het prijskaartje staat 29. 99 wat moet ik betalen Lees meer Ben belazerd door z. g. spoeddienst van loodgieters meer dan 1000 euro moeten betalen voor half uur werk. Heeft iemand een tip of en hoe je hierop verhaal kunt halen en te veel betaalde kunt terugvorderen? Lees meer Vorige week is het hondje van mijn zus in een paar minuten doodgebeten door een pitbull Die pitbull was ontsnapt uit de tuin van een buurman wiens dochtertje de poort open had laten staan.

Nu wil het geval dat de buurman niet de eigenaar is van de - loodgieter beersel... Lees meer Mijn huurbaas heeft kenbbaar gemaakt de woning waar ik met mijn vriendin 3 jaar woon, te willen verkopen. Nu wil ze ook foto's komen maken voor op internet, terwijl er al oude foto's zijn van toen hun hier nog woonde.

Ik vroeg mij af of dit zomaar mag en wat mijn rechten zijn. Zelf heb ik dit liever niet ivm privacy... Lees meer Hallo allemaal,Ook ik heb een vraag die ik graag wil stellen. Afgelopen 2 en half jaar ben ik dienst geweest bij een groot bedrijf in de detailhandel.

Nu heb ik mijn laatste loonstrook ontvangen waar op staat dat ik in mijn ziektewet verlof uren heb staan e ... Lees meer .

Tijdens de koude opnamen hebben de bewonersconsulenten een heleboel vragen gekregen. Hierna volgen de meest voorkomende vragen en de antwoorden hierop. Vraag: De aansluiting voor de gaskachel wordt verwijderd. Wordt de schoorsteen ook verwijderd? Antwoord: het verwijderen van een schoorsteen is geen makkelijke klus omdat de schouw een constructief element is.

De kosten om dit te laten doen zijn daarom hoog. In de bewonersoptielijst bieden we dit wel aan en staan richtprijzen vermeldt zie ‘Optielijst’, pagina 16. Vraag: Kan er een opening komen tussen de keuken en de woonkamer? Antwoord: Het creëren van een doorgang tussen woonkamer en keuken is geen makkelijke klus vanwege de aansluitingen van de wand en de installaties in de wand.

Loodgieter MariakerkeIn de bewonersoptielijst bieden we dit wel aan. Vraag: Waarom wordt er niets aan de binnenwanden gedaan? Antwoord: Omdat de meeste wanden technisch in orde zijn en omdat we vanuit financieel oogpunt niet alles kunnen aanpakken, is de aanpak van de binnenwanden geen onderdeel van het voorstel. Er wordt dus nu niets aan de binnenwanden gedaan vanuit het project (loodgieter gas).

Dit geldt ook voor de aanpak van de grond (sanering) en eventuele aanpak van tuinschuttingen en –schuren. Vraag: Krijg ik nieuwe binnendeuren? Antwoord: Omdat de meeste deuren technisch in orde zijn en omdat we vanuit financieel oogpunt niet alles kunnen aanpakken, is de aanpak van de binnendeuren geen onderdeel van de woningaanpak.

Er wordt verder niets aan de andere binnendeuren gedaan. U kunt tegen betaling een binnendeur laten vervangen. In de bewonersoptielijst bieden we dit aan. Vraag: We hebben geen binnendeuren, maar willen die wel graag hebben, kunnen we dit aanvragen? Antwoord: Indien er nu geen binnendeuren aanwezig zijn en deze waren er ook niet tijdens het tekenen van het huurcontract, dan kunt u tegen betaling een binnendeur laten plaatsen.

Vraag: We willen een binnendeur naar binnen laten draaien in plaats van naar buiten. Antwoord: De draairichting van een deur passen we niet aan, omdat dit technisch gezien moeilijk uitvoerbaar is. Vraag: We willen extra stopcontacten in de slaapkamer/keuken. Kan dit, Antwoord: Ja. U kunt tegen betaling extra stopcontacten laten plaatsen.

Vraag: We hebben een bovenwoning en onze plafondplaten hangen los, zijn verzakt of kapot. Kan daar wat aan gedaan worden? Antwoord: Als het een gevaarlijke situatie oplevert, vragen wij u om dit direct te melden bij de Klantenservice van Bo-Ex, te bereiken via 030-2827888. In het geval dat het geen gevaarlijke situatie betreft, dan is het antwoord dat we deze problemen oplossen / meenemen in het project.

Wat gebeurt er aan geluidisolatie? Antwoord: We horen vaker dat de woningen gehorig zijn. Er wordt een brandwerend plafond aangebracht in de begane grond woningen. Daarmee wordt de geluidisolatie tussen de beneden en bovenwoning iets verbeterd. Door het HR++ glas zult u ook minder geluiden van buiten horen. Aan de geluidsisolatie tussen de naast elkaar gelegen woningen wordt niets gedaan.

Loodgieter Asse

Wordt daar iets aan gedaan? Antwoord: Krakende vloeren zijn lastig aan te pakken. Eigenlijk zou dan de hele vloerbedekking moeten worden verwijderd en de vloer opnieuw vastgezet moeten worden. Dat is een te ingrijpende klus. Dat zit nu niet in dit voorstel. Er gebeurt dus niets aan de krakende vloeren.

Vraag: Past het bed nog in de slaapkamer als de voorzetwanden zijn geplaatst, Antwoord: De plaatsing van de radiator onder het raam kan veranderd worden naar een andere plek, in het geval hiermee het bed beter past. In de warme opname kunt u de alternatieve plek van de radiator aangeven.

Loodgieter Helssen bv

Leopoldslei 75, 2930 Brasschaat Click here to learn more

Vraag: Wie haalt de verfraaiing van het woonkamerplafond (balkjes) weg? Antwoord: Het plafond in de benedenwoningen wordt vernieuwd, daarbij kunt u de verfraaiing demonteren en terugplaatsen of wij halen de verfraaiing weg. Voor de bovenwoning geldt dat u zelf de verfraaiing dient te verwijderen als u deze niet bevalt. Wij doen hier namelijk niets aan het plafond.

Wat gebeurt er om mijn veiligheid te verbeteren? Antwoord: Er komen brandmelders in elke woning. Bovendien komt er een brandwerend plafond tussen de beneden en bovenwoningen. Op het dak komen ook brandscheidingen. Daardoor zal brand minder snel van de ene naar de andere woning overslaan. En heeft u meer tijd om te vluchten bij brand.Zie de tab ‘‘Waar moet u rekening mee houden?’. Vraag: We hebben nu geen afvoer in de badkamervloer. Wordt deze wel aangebracht? Antwoord: Ja, dit wordt aangebracht (loodgieter amsterdam oost). Ook wordt de vloer op afschot gelegd, zodat het water op de vloer richting het putje stroomt. Vraag: We willen een wastafel in de badkamer (of slaapkamer), nu is er geen en moet ik tandenpoetsen in de keuken.

Of het mogelijk is hangt af van het type woning (loodgieter tielen). Als dat niet kan, dan gaan we met u in overleg om te kijken naar een alternatieve oplossing. Vraag: We willen de wastafel verplaatsen van de slaapkamer naar de badkamer, kan dat? Antwoord: We streven ernaar om in alle badkamers een wastafel te plaatsen.

Loodgieter Wichelen

Kan dat niet, dan kunt u een nieuwe wastafel in de slaapkamer krijgen of deze laten vervallen. Vraag: Vanwege gezondheidsproblemen willen we graag een extra toilet in de badkamer op de bovenste verdieping. Dan moet de wastafel eruit, of de douche worden verplaatst. Kan dat? Antwoord: Of dit technisch gezien mogelijk is, hangt af van de aard van uw woning. hoeveel verdien je als loodgieter.

Vraag: We willen een WMO-voorziening aanvragen, zoals een traplift of steunen in de badkamer - hoe wordt je loodgieter. Waar kunnen we terecht? Antwoord: Bij het WMO-loket van de gemeente via of telefonisch via 030-2869500. Het Buurtteam West aan de Malakkastraat kan u ook helpen bij uw aanvraag. U kunt hier terecht voor alle vanuit de WMO vergoede aanpassingen.

Vraag: We hebben in de badkamer een douche en toilet, waarbij de douche bij de deur zit. We willen dat graag omgedraaid hebben, kan dat? Antwoord: In deze gevallen draaien we de douche en toilet om. In de modelwoning is dit ook gebeurd. Vraag: We hebben een aparte douche- en toiletruimte, kan deze worden samengevoegd? Antwoord: Ja, indien deze nu al naast elkaar zitten bieden we dit als optie aan.

Kan de toiletpot naar achteren worden verplaatst of de toiletruimte worden vergroot? Antwoord: In deze gevallen proberen we een ander type toiletpot te plaatsen. Vraag: We willen een fonteintje in het toilet, kan dat? Antwoord: Ja, dit is een gratis optie waar u uit kunt kiezen in de Bewonersoptielijst, maar het is niet mogelijk in ieder type woning.

Vraag: Ik wil een hangtoilet, kan dat? Antwoord: Ja, dit is een betaalde optie waar u uit kunt kiezen in de Bewonersoptielijst, maar het is niet mogelijk in ieder type woning. Zie ook de tab 'Waar moet u rekening mee houden?’ Vraag: Wat voor glas wordt gebruikt in de badkamer? Antwoord: Transparant glas wordt toegepast (loodgieter nodig).Vraag: We willen een stopcontact in de badkamer voor het scheren, kan dat? Antwoord: In de badkamer is i (elke wevers loodgieter). v.m. de geldende NEN1010 en de grote van de badkamer binnen de huidige wet en regelgeving geen mogelijkheid voor een wandcontactdoos. Vraag: Komt er een wandje tussen de douche en de wasmachine? Als er geen wasmachine is in de badkamer, komt er dan ook een wandje (als optie)? Antwoord: Ja, dit is een betaalde optie waar u uit kunt kiezen in de Bewonersoptielijst.

Loodgieter Verdient 1200 Per DagDit zodat een extra team ingepland kan worden om dit soort zaken op te pakken. Vraag: Ik wil de wasmachineaansluiting op een andere plek, kan dat? Antwoord: Ja, dit is een betaalde optie waar u uit kunt kiezen in de Bewonersoptielijst, maar het is niet mogelijk in ieder type woning en ook niet op elke plaats. loodgieter leiden spoed.

Dit zodat een extra team ingepland kan worden om dit soort zaken op te pakken - loodgieter bonheiden. Vraag: Ik heb geen wasmachineaansluiting, mag ik er een krijgen in de badkamer? Antwoord: In de badkamer is i. v.m. de geldende NEN1010 en de grootte van de badkamer binnen de huidige wet en regelgeving geen mogelijkheid voor een wasmachine.

Kan dat? Antwoord: we bieden een standaardmaat aan, afwijkende maten brengen we niet aan. Vraag: De CV-ketel komt boven te hangen in de hal. Daardoor is er plaats vrij in de keuken. Krijg ik dan ook een extra bovenkastje? Antwoord: U krijgt wat u nu heeft. Als er plek vrijkomt doordat de CV-ketel boven kan hangen, kunt u kiezen voor een extra keukenkastje.

Zie de bewonersoptielijst. Bij benedenwoningen komt de CV-ketel in de keuken te hangen, op de plek waar nu de geiser hangt. loodgieter met spoed den bosch. Vraag: Ik heb al CV. Krijg ik nu korting op de huurverhoging? Antwoord: Als de centrale verwarming van u is, dan heeft u al geïnvesteerd. U hoeft dan minder huurverhoging te betalen, zie de tab ‘Sociaal Plan’.

Vraag: We willen graag een afzuigkap in de keuken, kan dat? Antwoord: Dat kan. U kunt kiezen uit een afzuigkap via de bewonersoptielijst, of zelf een afzuigkap aanschaffen en installeren. De afzuigkap kan niet worden aangesloten op de mechanische ventilatie. U kunt een recirculatiekap aanbrengen die geen afvoer naar buiten nodig heeft.

Latest Posts

Loodgieter Lokeren

Published Aug 11, 23
9 min read

Loodgieter Herentals

Published Aug 09, 23
10 min read